Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از د رپ، نشنال جیوگرافیک از ۱۳ پروژه جدیدش که قرار است برای سرویس استریمینگ ساخته شوند و شماری از چهره‌های درجه یک از جمله ویل اسمیت، جان فاورو و دیوید بلینی با آن همکاری می‌کنند رونمایی کرد.

نشنال جیوگرافیک اعلام کرده با بهره‌گیری از بهترین نویسندگان، مجموعه‌های مستند سرگرم‌کننده جدیدی را در دست تولید دارد که واقعیت‌های حیرت‌انگیز و شگفت‌آور جهان ما را تصویر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارن آرنوفسکی، جیمز کامرون و ران هاوارد هم هر یک نظارت بر برنامه‌های جدیدی را برای دیزنی پلاس تحت مدیریت نشنال جیوگرافیک انجام می‌دهند.

یکی از این پروژه‌ها که با حضور ران هاوارد ساخته می‌شود «به مردم غذا می‌دهیم» است که فعالیت‌های خوزه آندرس سرآشپز معروف و ماموریت‌های غیرانتفاعی وی در «آشپزخانه جهانی» در هنگام بلایای طبیعی و امدادرسانی را دربرمی‌گیرد.

یک سریال هم قرار است توسط جیمز کامرون کارگردان «آواتار» ساخته شود که به زیبایی‌های آمریکای شمالی و حیوانات شگفت‌انگیز آن می‌پردازد. بندیکت کامبربچ راوی این مستند خواهد بود.

سریال «قطب به قطب» که سومین سریال در این زمینه است با حضور ویل اسمیت به عنوان بازیگر و تهیه‌کننده ساخته می‌شود. این مستند از طریق بیش از ۱۰۰ روز فیلمبرداری این سفر ۱۰۰ روزه را که در طی آن فاصله دو قطب که ۲۶ هزار مایل است را پوشش می‌دهد و از یخ‌های قطبی تا بخش‌های خشک، جنگلی، کوه و ساوانا را در مسیر ۲ قطب معرفی می‌کند. دارن آرونوفسکی تهیه کننده اجرایی این سریال است. ۸ مستند در زمینه تاریخ طبیعی هم قرار است ساخته شود. یکی از این‌ها با عنوان «مهاجرت‌های بزرگ» درباره حرکت‌های وسیع حیوانات در کره زمین برای دسترسی به غذاست که سارا گیبز به عنوان مجری آن انتخاب شده است.

دیگری با عنوان «خانه» با فیلمبرداری در طول یک دهه در ۹ فصل، بلندپروازانه‌ترین مستندی است که تاکنون درباره زندگی روی کره زمین ساخته شده و تاکنون تولید ۳ فصل نخست آن انجام شده است. در این فیلم با بررسی زندگی در ۵ اقیانوس و ۷ قاره به همزیستی بین موجودات زنده پرداخته می‌شود و پهبادها در تولید آن نقشی تاثیرگذار دارند.

مستند «شیر» را جان فاورو می‌سازد. وی که کارگردان فیلم‌هایی چون «مرد آهنی» و «شیر شاه» بوده با همکاری مایک گانتون از مشهورترین تهیه‌کنندگان مستندهای تاریخ طبیعی در جهان، با همکاری بی‌بی‌سی، به بررسی زندگی شیرها می‌پردازد. این پروژه در طول ۴ سال زندگی شیرها را تعقیب می‌کند. در این مستند زندگی یک گروه از شیرها به صورت مشخص تحت تعقیب قرار می‌گیرد.

«اسرار فیل‌ها» و «رازهای اختاپوس» را جیمز کامرون تولید می‌کند. از این مجموعه قبلاً «اسرار نهنگ‌ها» پخش و موفق به کسب جایزه امی شده و اکنون قرار است هر سال در روز زمین بر یک گونه از جانوران تمرکز شود.

«درک کننده» نیز به تهیه کنندگی دارن آرونوفسکی درباره توانایی درک در همه اکوسیستم از گیاهان تا حیوانات است.

«فرا طبیعی» نیز به تهیه کنندگی جیمز کامرون و با صدای بندیکت کامبربچ به عنوان راوی با استفاده از جدیدترین نوآوری‌های علمی و فن‌آوری در زمینه فیلمسازی به بررسی قدرت‌های پنهان و حواس خارق‌العاده حیوانات می‌پردازد و بینندگان را دعوت می‌کند تا ببینند فراتر از درک انسان و قدرت دیدن و شنیدن انسان‌ها، چه توانایی‌هایی وجود دارد. از گفت‌وگوی بین فیل‌ها تا سنجاب‌هایی که در تاریکی می‌درخشند در این مستند مورد توجه قرار گرفته است.

کد خبر 5420079

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم مستند نشنال جئوگرافیک جیمز کامرون ویل اسمیت حیات وحش چهلمین جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره تئاتر فجر تئاتر ایران حسین مسافر آستانه سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر فیلم موقعیت مهدی هادی حجازی فر موسیقی ایرانی فیلم دسته دختران هنرمندان تئاتر برج میلاد تئاتر شهر جیمز کامرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۱۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد

هنرمند اهل سیستان و بلوچستان معتقد است که استفاده‌ی بی‌اجازه از آهنگش در سریال «نون خ» یکی از تاسف بارترین ترادژی‌های زندگی هنری‌اش شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال «نون خ» یکی از آثارِ پربیننده تلویزیون در سال‌های اخیر بوده است. اثری که با پرداختن به فرهنگِ اقوام و رفتن به سمتِ سوژه‌ای جذاب، توانسته در دل مخاطبان جای خود را باز کند. «نون خ» با محوریت مردمانِ کُرد، تمرکزش را روی گویش‌های منطقه کردستان و کرمانشاه گذاشته است.

در سری جدیدی این سریال، بخشی از داستان در سیستان و بلوچستان اتفاق می‌افتد و تهیه کنندگان این سریال برای این بخش از داستان‌شان از موسیقی محمدعلی دلنواز(محمد حسنی)‌ استفاده کرده‌اند. گویا هیچ هماهنگی برای این کار با محمدعلی دلنواز انجام نشده است. حتی در تیتراژ سریال هم نامی از این هنرمند بیان نشده است. حالا محمدعلی دلنوازی با انتشار متنی به این موضوع اعتراض کرده است.

در ادامه متن منتشر شده از سوی محمدعلی دلنواز خطاب به تهیه کنندگانِ سریال «نون خ» را می‌خوانید:

 

«پس از سال‌ها فعالیت در حوزه موسیقی روزهای گذشته با یکی از تاسف بارترین تراژدی‌های زندگی هنری خود مواجه شده‌ام و آن اینکه توسط یک سریال تلویزیونی بنام نون خ به کارگردانی آقای سعید آقاخانی و با تهیه کنندگی آقای مهدی فرجی یکی از ساخته‌های بنده به نام بهار با آهنگسازی، تنظیم و نوازندگی اینجانب محمدعلی دلنواز(محمدحسنی) و با خوانندگی باسط ضرابی، شعر یوسف بلوچ پسابندری و با همنوازی گروه آدینک به سرپرستی بنده، در سریال نون خ به سرقت و تاراج برده شده، به نحوی که نسخه کپی این اثر آن هم بدون کسب اجازه از خالق و صاحب اثر در قسمت هشتم سریال نون خ فصل پنجم از دقیقه 25 تادقیقه 29 به عنوان تم اصلی گنجانده شده به گونه‌ای که در تیتراژ سریال هیچ نامی از صاحب اثر و نوازندگان گروه آدینک، برده نشده است.
اینجانب محمدعلی دلنواز به عنوان بخشی از هویت فرهنگی و هنری جغرافیای خود ضمن مراتب خرسندی و سپاس از توجه نون خ به بلوچستان، عمل غیر حرفه‌ای دست اندر کاران سریال نون خ را برای این سرقت هنری مذمت نموده و از سینماگران و هنرمندان کشور درخواست ورود به این موضوع و حمایت و همراهی جهت برقرای عدالت و انصاف برای به تاراج رفتن حاصل دسترنج زندگی هنری خود را دارم...»

 

در این ویدیو بخش‌هایی از سریال نون خ را می‌بینید که در آن از موسیقی محمد دلنواز استفاده شده است
 

 

البته این تنها اعتراض از سوی اهالی موسیقی به سریال «نون خ» نیست؛ چندی پیش هم حسین صفامنش نسبت به استفاده‌ی تهیه کنندگانِ این سریال از آثارش اعتراض کرده بود. صفامنش هم گفته بود که از آثارش بدون اجازه و رضایت او در این سریال استفاده شده است.

صبح روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403، تهیه کننده سریال «نون خ» در نشست خبریِ عوامل این سریال، در پاسخ به اعتراضِ حسین صفامنش گفته است: «ما در بخش کولبرها از موسیقی آقای صفامنش استفاده کردیم، البته نافی موضوع مالکیت معنوی نیستم اما تصورم نبود شکایت کنند. فکر می‌کردم او زنگ می‌زند و می‌گوید دمت گرم، وقتی به کولبرها پرداختی از این قطعه استفاده کردی. البته درباره حقوق مادی و معنوی این حق با آقای صفامنش است و حتماً برای جبران ماجرا در خدمت هستم. در این 2 فصل قبلی تلاشی هم صورت گرفت که بتوانیم با او مذاکره کنیم. اما سعید آقاخانی دنبال صدای بکری بود اما نشد از ایشان استفاده کنیم. آرزو دارم موفق باشند.»

حال باید دید که واکنش تهیه کننده سریال «نون خ» به اعتراض جدیدی که از سوی هنرمندِ سیستان و بلوچستانی مطرح شده، چه خواهد بود؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنایه مورینیو به رم: مردم از من انتظار برد با تیم‌هایی را دارند که برای قهرمانی ساخته نشدند!
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • مستند «زندگی با فلسفه» در شبکه چهار سیما
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • «زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه
  • گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • پاسداشت سعید امیرسلیمانی به بهانه رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» + تیزر مستند
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند